Хотел Бел Камен

Спа Центар

За нашите гости хотелот ги нуди следниве спа содржини:

- Џакузи
- Парна бања
- Финска сауна
- Масажи
- Козметички третмани
Преку кои ќе можат да се релаксираат по напорното секојдневие или после користењето на нашите спортски терени и патеки за пешачење и велосипедизам.

Спорт Центар

За рекреација и спортување на нашите гости на располагање им се ставени спортските терени за фудбал, кошарка, тенис и мини голф. Исто така има организирано планинарење и велосипедизам по означените патеки.

X