Хотел Бел Камен

Ресторан

Ресторанот има капацитет од 160 гости.Главниот ресторант нуди лепеза на гастрономски уживања кои се инспирирани од локалното национално богатство на македонска кујна, со посебен акцент на користење на производи од органско потекло кои се привилегија на планината Плачковица.

Посебно сме горди на сопствените насади на еколошка аронија која ја користиме во нашите специјалитет.

Хотелот располага со летна тераса со капацитет од 260 гости, опкружена со букова шума, погодна за организирање на секаков вид на прослави и забави.

Напомена: Зимно работно време на ресторанот (кујна) е од 10 до 20 часот, додека барот работи 24 часа.

Ресторант
X