Хотел Бел Камен

Контактирајте не

Ние сме активни на социјалните медиуми, следете не и таму
Plachkovica, Radovish 2420, Macedonia (FYROM)
Работно време 09:00 - 19:00
Петок - Недела

Јавете се. +389 76 247 670 / +389 32 522 933
Емаил. info@hotelbelkamen.com.mk / marketing@hotelbelkamen.com.mk

Пратете порака

Имате нешто да прашате, или пак сакате да резервирате? Слободно контактирајте не!

X